• Frida Örtenblad
 • 0-Ocertifierad
 • Om Frida Örtenblad

 • Om mig:

   

  Genom hela livet har jag uppskattat genuina samtal med människor. Det är särskilt stimulerande att få nya vinklar och perspektiv på människor och ämnen. Jag brukar få höra att jag är bra på att lyssna, få till bra samtal med andra och få människor att känna förtroende för mig. I sådana situationer har jag ofta känt att jag kan bidra.

  Jag är diplomerad coach från Leapfrog. Sedan tidigare är jag civilingenjör. Jag har jobbat inom industrin i snart 20 år i både små, mellanstora och större företag, som anställd och som konsult. Detta har inneburit arbete med olika typer av tekniska frågor såväl som roller som projektledare och chef. Parallellt med detta har jag familj med tre barn, och ett hus som vi renoverat. Det finns även önskemål om att hinna träna och umgås med familj och vänner...

  Du kanske känner igen dig.

   

  Vilka jag riktar mig emot:

   

  För mig innebär allt detta att jag tror mig ha en erfarenhet som jag kan använda för att hjälpa andra att nå sina mål - både när det handlar om karriärutveckling och livsbalans. Min utbildning till coach har gett mig konkreta verktyg kring dessa frågor.

  En stor undersökning har nyligen visat att det bara är 14% av alla anställda i Sverige som känner engagemang på jobbet. Jag skriver det igen: 14%! Med andra ord är det väldigt många som är oengagerade i sitt arbete. Det finns säkert flera olika anledningar till detta, men säkert finns det anställda som skulle må bra av att ta ett mer holistiskt perspektiv, och analysera situationen både på jobbet och i övrigt. Hur kan man åstadkomma förändring så att medarbetarna blir mer engagerade? Nu finns det ju inget som säger att just ert företag har så låg andel engagerade medarbetare, men resultatet av denna undersökning sätter ändå fingret på ett ofta förbisett problem. Hur stor andel motiverade medarbetare har ni? Vad skulle ni kunna uppnå genom att lyfta frågan och vidta åtgärder? Motiverad personal ger naturligtvis ökad effektivitet och produktivitet, eftersom arbetsuppgifterna utförs av dessa människor! Om ni som företag kan uppnå en större andel anställda som är motiverade på jobbet kan man även misstänka att välmåendet bland de anställda ökar i stort, och att detta uppfattas som en bättre och mer hållbar arbetssituation för alla.

  Självklart kan du som privatperson vända dig till mig med samma frågor, att bli coachad inom karriär- och privatlivet för att kunna nå ett större engagemang och motivation.

  Ser fram emot att höra av dig!

 • Kompetensområde

 • Jobbcoaching, Karriärcoaching, Livscoaching, Mental Coaching, Motivation, Projektledning
 • Kontaktinformation

 • ,
 • +46730614334
 • frida.ortenblad@gmail.com
 • https://www.linkedin.com/in/frida-%C3%B6rtenblad-1608a62/