• Christine Kiliam
 • 2-PCC
 • Om Christine Kiliam

 • Gör en värdefull investering i dig

  Jag erbjuder individuella coachingsamtal på svenska och engelska på telefon, Zoom och i Arild i Skåne.

  Du är varmt välkommen att kontakta mig för att diskutera hur vi kan arbeta tillsammans. Jag ser fram emot att möta dig!

  Boka förutsättningslöst samtal

  Vill du boka ett coachsamtal är du välkommen att boka in en tid på följande länk: Boka coachsamtal

  Som professionell coach och handledare riktar jag mig till dig som känner igen dig i min definition av en empatisk ledare eller till dig där min beskrivning väcker en längtan i dig. Jag vill tro att alla har dessa empatiska ledarförmågor i oss, fast vissa av förmågorna ligger dolda och vi får inte fatt i dem. Här kan en person som har gjort en inre förflyttning från omedveten till mer medveten vara till stöd och hjälp, och göra vägen lite rakare att gå på. Du slipper gå ner i diken som inte för dig framåt.

  För mig är en empatisk ledare en person som är intresserad och nyfiken på sitt inre liv och vill utvecklas. Denna längtan att vilja utvecklas kanske visar sig i att individen läser böcker om inre utveckling, går kurser och utbildningar, och som förstår att man behöver ta professionell hjälp och därför regelbundet går i något coachingprogram eller liknande. Jag menar att en empatisk ledare använder sina motgångar som tillgångar och utvecklas genom sina svåra passager i livet, och ser dessa passager som en möjlighet att få syn på nya sidor hos sig själv. Den empatiske ledaren intresserar sig lika mycket för sin omgivning som sitt inre liv och har förmågan att sätta sig in i en annan persons situation och ta dennes perspektiv med nyfikenhet och förståelse. En empatisk ledare är en person som använder sin makt till att arbeta i partnerskap, "makt med", istället för "makt över" där dominans och rädsla är vanligt. En empatisk ledare vill ha kontakt istället för att ha rätt.

  Genom att öka din egen medvetenhet om vad som pågår i dig, och inta fler perspektiv, får du större utrymme att förändra och utveckla det du vill. Ofta är det den omedvetna sidan inom dig som skapar eventuella svårigheter. Ökad kunskap och acceptans om hur du som människa fungerar är en nödvändighet för förändring.

  Du kan föra dig bort från gamla vanor och övertygelser som inte längre gagnar dig, och hitta den väg som du verkligen vill gå. Det gör dig till en må-bättre version av dig själv på jobbet, hemma och i dina nära relationer. Det blir win-win på alla fronter! Så, värt att investera i DIG!

  I coachmötet använder jag olika metoder, för olika situationer, för olika personer - ingen resa är den andre lik. Alla metoder är effektiva och beprövade, som lägger grunden för ett professionellt utforskande samtal och en strukturerad process. Metoderna skapar utrymme för varje person att hitta sin egen väg framåt.

  Välkommen!

  Läs mer på:

  kiliam.com

  Christine Kiliam på LinkedIn

 • Kompetensområde

 • Chefs- och Ledarskapsutveckling, Entreprenörskap / Starta Eget, Familjecoaching, Förändringsledning, Hälsocoaching, Kommunikation, Konflikthantering, Ledningsgruppscoaching, Livscoaching, Mental Coaching, Mindfulness, Motivation, Omställning, Relationscoaching, Självledarskap, Stresshantering, Teamutveckling
 • Kontaktinformation

 • Ströbäckavägen 18, 263 73 Arild
 • +46709795460
 • christine@kiliam.com
 • http://kiliam.com
 • Christine Kiliam