OBS! Det är inte samma inloggningsuppgifter till ICF Sveriges hemsida som till Globala! Så om du inte kommer in på Globals webb eller har andra tekniska problem gällande den sidan, måste du kontakta ICF Global

Är du medlem i ICF Sverige och ännu inte fått dina  inloggningsuppgifter till svenska webben, hör du av dig till inloggning@icfsverige.se


IMG_3261Vänligen skicka inte samma fråga i allmänna kontaktformuläret alt till någon av våra andra kontakter. Samma fråga hamnar då samtidigt på flera olika ställen, skickas runt bland ansvariga med mycket läsande och många mail, innan det till sist ändå hamnar hos den som skulle haft det från början.


Har du frågor, synpunkter eller behöver hjälp med något här på svenska sidan, som du inte hittar svar på nedan, är du välkommen att höra av dig .

FAQ

Jag har glömt mitt lösenord.
Klicka på “Glömt lösenord” under inloggningsrutan och skriv in ditt användarnamn eller epost så får du automatiskt ett nytt.

Jag skriver rätt användarnamn och lösenord men kommer inte in ändå.
Prova att logga in i en annan webbläsare eller rensa historik och cookies i din nuvarande webbläsare. Om det inte löser problemet, kontakta webgruppen.

Jag är ny medlem, men har inte fått inloggningsuppgifter.
Det finns ingen koppling mellan den globala sidan och den svenska sidan vilket gör att det tar lite tid innan vi uppmärksammats på att du är ny medlem.
Vill du snabba på processen, hör du själv av dig till inloggning@icfsverige.se

Jag syns inte under “Sök coach”.
För att du ska synas i sökresultatet måste du logga in på din profil och lägga till information enligt nedan (OBS! viktigt att du anger fysisk adress, pga sidans sökfunktion!)

  1. Uppdatera din profil:
    Efter att du har loggat in syns menyvalet “Min profil” i det orangea menyfältet, klicka på den. Din profil visas nu. I profilens meny finns knappen “Redigera”, klicka på den och då visas de fält i din profil som du kan uppdatera. Lägg till och ändra informationen i de fält du önskar, spara ändringarna genom att klicka på knappen “Spara ändringar” längst ner under fälten.
  2. Gör dig synlig på hemsidan:
    För att du ska synas i sökningarna så måste du har definierat din plats i profilen. Detta gör du genom att klicka på “Plats” i profilens meny. Klicka sedan på knappen “Redigera plats” och lägg in den besöksadress som du vill ska synas i din profil. Du kan antingen skriva in den manuellt eller använda funktionen för att sätta din nuvarande plats som besöksadress. Spara adressen genom att klicka på knappen “Spara plats”.
  3. Info om egen hemsida::
    Lättast är att du kopierar din webbadress ifrån webbläsarens adressfält och klistrar in adressen i fältet i din profil. Du behöver få med hela adressen http://www.hemsideadressen.se