ICF Sverige i Almedalen

I Almedalen, Gotland, samlas varje år samhällsdebattörer, politiker, lobbyister och organisationer för att prata om det som pågår i vårt samhälle just nu. Det pratas framtid, påverkan och utveckling. I år är det dags för ICF Sverige att vara där. Där det händer.

Du kommer att träffa vår ordförande, MarieLouise Falk, under de kommande dagarna. Vi ser fram emot att hon tar med sig många goda erfarenheter och kontakter hem. Vill du veta allt om professionell coaching, fråga den som vet.

“Ställ krav på Din coach. Det gör vi.”

Inger Eriksson
Styrelsen

Om Lena Gustafsson

Lena Gustafsson är en erfaren coach som arbetar på alla nivåer i företag, därtill tar hon styrelseuppdrag, föreläser och arbetar med verksamhetsutveckling. Hon har egen chefserfarenhet och god vana vid ledarskap. Lena är ICF Professionell Certifierad Coach PCC har en fil.mag i Psykologi samt är diplomerad i styrelsearbete. Som skribent har hon förutom det hon skriver här gett ut e-boken Låt oss prata kompetensförsörjning på Bookboon förlag, medverkar regelbundet i GROW magazine samt mer tillfälligt i andra coachmagasin och publikationer.