ICF Coachpodden

ICF Sveriges podd som ger en röst till professionell coaching och ICF.
Carin Hansdotter Bladh och Johanna Nilsson poddar med ICFs elva kärnkompetenser och etiska riktlinjer som ledstjärnor. Ambitionen är att på olika sätt spegla dessa genom exempel och i samtal, ibland tillsammans med spännande gäster och med input från dig som lyssnar.

Varmt välkomna att lyssna!

  Avsnitt 3 Vadå ICF?  Idag bjuder vi in er till ICFs fantastiska värld. Vad är ICF? Och vad gör ICF i Sverige? Vi bjuder också på ett klockrent boktips.

    Avsnitt 2. Idag går vi rakt på sak med livecoaching när Carin coachar Johanna. Vi bjuder också på ett kraftfullt och flexibelt coachverktyg. Ta chansen och häng på om du vill! Hämta papper och penna, det ger mer. Vi tipsar också om en grym bok som är något alldeles extra.

  Avsnitt 1. Välkomna till premiäravsnittet av ICF Sveriges podd – som ger en röst åt professionell coaching och ICF. Vi pratar om vad ICF är och vad ICFs definition av professionell coaching är. Vi berättar också att ICFs kärnkompetenser och etiska riktlinjer kommer vara gnistrande ledstjärnor i poddandet.

 

Vilka ämnen vill du att podden ska ta upp? Mejla dina idéer till oss på podd@icfsverige.se. Carin och Johanna läser och svarar på mejlen.