Runda bords-samtal om coaching – välkommen på virtuell lunch med ICF tisdag den 16 maj kl 11.30

Datum/Tid
Datum - 16/5 2017
11:30 - 13:00


Vem använder coach och till vad? Vad kan vara bra att tänka på när du köper in coachning? Du som jobbar med HR-frågor, är personalansvarig eller på andra sätt upphandlar coachning är varmt välkommen på vårt virtuella runda bords-samtal under internationella coachveckan 2017.

Lena Gustafsson, ordförande I ICF Sverige, inleder med några fakta kring ICF. Pavla Kruzela, Master certified coach, beskriver kvalitetssäkring inom coachning. Vad innebär det att anlita en coach med ACC, PCC och MCC certifieringar, kvalitetsnormer fastställda av International Coach Federation (ICF)?

Därefter tar ett öppet samtal vid med utgångspunkt i 2017 ICF Global Coaching Study där du får möjlighet att ställa frågor och även höra olika coacher berätta om hur de jobbar.

Du behöver inte anmäla dig i förväg, ordna bara en egen lunchlåda och ett ostört utrymme med uppkoppling så är du rustad. När mötet startar loggar du in via länken här så kommer du till vårt virtuella mötesrum på Zoom.  https://zoom.us/j/708883440
OBS! antalet platser är begränsat till 50 personer.

Har du frågor? Hör av dig till info@icfsverige.se.

Vi ses!

Om Lena Gustafsson

Lena Gustafsson är en erfaren coach som arbetar på alla nivåer i företag, därtill tar hon styrelseuppdrag, föreläser och arbetar med verksamhetsutveckling. Hon har egen chefserfarenhet och god vana vid ledarskap. Lena är ICF Professionell Certifierad Coach PCC har en fil.mag i Psykologi samt är diplomerad i styrelsearbete. Som skribent har hon förutom det hon skriver här gett ut e-boken Låt oss prata kompetensförsörjning på Bookboon förlag, medverkar regelbundet i GROW magazine samt mer tillfälligt i andra coachmagasin och publikationer.