Datum/Tid
Datum - 14 januari, 2020
17:30 - 20:15

Plats
Metanova


Många har fått upp ögonen för LinkedIn och ser potentialen att använda detta för att både utveckla sin karriär och skapa affärsmöjligheter. Under det här seminariet hjälper Christoffer dig med specifika strategier och taktiker som kommer ta dig och ditt företags LinkedIn satsning till nästa nivå, så att du kan använda plattformen för att skapa fler affärsmöjligheter och bygga ett kraftfullare nätverk. Välkommen till en inspirationsföreläsning för att öka förståelsen för LI, med konkreta steg som kan tillämpas så att du kan skapa resultat med LinkedIn.

Fem steg till din framgång med LinkedIn som coach 2020, även om du knappt vart aktiv där innan! Attrahera flera högkvalitativa kunder som coach på LinkedIn!

Vi kommer gå igenom Christoffers 5-stegs metod för att nå framgång på LinkedIn för att utveckla era affärs-nätverk snabbare än någonsin och slippa jaga nya kunder.

  • Du får lära dig det du behöver för att få kontroll på vem du ska nå ut till och hur du ska kommunicera på LinkedIn.
  • Vi kommer gå igenom vad du behöver ha på din personliga profil så att du kan attrahera de riktiga affärsmöjligheterna på LinkedIn.
  • Hemligheten bakom LinkedIn’s nya avancerade sökfunktioner och hur du bör använda detta för att hitta fram till de personerna som kommer skapa affärsnytta för dig.
  • Hur du ska dela innehåll på LinkedIn för att skapa mest synlighet och engagemang.
  • Lär dig hur du med strategisk användning av LinkedIn kan jobba på ett smartare sätt som kommer leda till att du når ut till många fler professionella möjligheter och enklare kommer till mål samtidigt som du sparar en massa tid!

Christoffer Bertilsson är VD på LinkedKurs även känd som Mr. LinkedIn och han har lång erfarenhet med att hjälpa professionella att utnyttja digitala plattformar bättre och bli mer relevanta för denna nya “digitala tidsåldern”.

Den bästa plattformen för professionella idag är LinkedIn, här har han hjälpt 1000-tals professionella med att bemästra LinkedIn för att utveckla sin karriär, få ett större business-nätverk och skapa flera affärsmöjligheter.

Han har även hjälpt många av de tyngsta profilerna i Skandinavien för att bygga Tankeledarskap med hjälp av LinkedIn!

Mötet ger 2.5 CCE-poäng.

2.5 Resource Development
___________________________________________________________________

Vi startar det nya året med ett möte där även icke medlemmar är välkomna! Priset är 200,- och betalas på plats, där ingår fika. Varmt välkomna!

Anmälan för dig som inte är medlem görs direkt till carina@viduni.se

OBS LOKAL Götgatan 11, våning 3 (hos Metanoova)
17.30-17.45 Fika och mingel
17.45-20.15 Föreläsning/Workshop

Vi startar kvällen med fika. Vi bjuder på kaffe/te, smörgås och frukt.Anmäl dig : Genom att gå längst ner på denna sida

OBS! Om du som medlem inte får en bokningsbekräftelse maila då till: carina@viduni.se

Har du anmält dig och får förhinder ber vi dig att meddela oss, detta då vi har begränsat med platser.

Anmälan

Bokningen är stängd för detta evenemang.