Ledarskap i förändringens vindar

Datum/Tid
Datum - 17/9 2019
17:00 - 20:00

Plats
Medborgarskolan


Ledarskap i förändringens vindar

En interaktiv workshop där vi utforskar sambandet mellan ledarskapsstil och effektivitet och vad coaching har med det hela att göra. Vad krävs av en ledare som vill få medarbetarna att växa? Att stärka en arbetsgrupp att ta mer egenansvar kan släppa loss effektivitet och innovation i ett team eller en organisation. Hierarkier släpper och allas kraft tas tillvara. Att göra det kan också för ledaren kännas som att öppna Pandoras ask.

Ut strömmar idéer och viljor – att leda in i ansvar och förverkligande kräver flexibilitet och ofta förändring i ledarskapsstil. Med utgångspunkt i några tydliga modeller jag brukar använda mig av i min egen coaching resonerar vi kring hur vi som coacher kan stödja ledare och team att hantera utmaningarna i det moderna arbetslivet. Konstanta förändringar, nya sätt att organisera oss, generationsskiften, kulturkrockar, kompetensspridning, att lära upp medarbetare internt och samtidigt erbjuda en stimulerande arbetsplats för de erfarna.

Utmaningarna är många och i coaching finns en tillräckligt flexibel form av kompetensutveckling för att göra skillnad på riktigt.

 

Om Lena Gustafsson

Fil.mag. psykologi samt ICF Professional Certified Coach (PCC),

som även håller kurser och föredrag för inspiration och verksamhetsutveckling på en

coachande grund.

 

*Mötet ger 1,5 CCE-poäng

varav 1 poäng är Core Competencies och

0,5 poäng är Resource Development.”

 

Program

17.00 Fika och mingel.

Vi bjuder på kaffe/te , kaka/frukt

17.30  Workshop med Lena Gustafsson

19.00 Summering av kvällen

20.00 Klara för kvällen

Anmälan

Biljettyp Pris Platser
Ej medlem 200,00 kr
ICF medlemmar 0,00 kr

Ej utbildad coach
Diplomerad
ACC
PCC
MCC