ICF Stockholm- Coachens verktygslåda (Internt medlemsmöte)

Datum/Tid
Datum - 7/12 2017
17:30 - 20:15

Plats
Mötesrum


Coachens verktygslåda

 Som coacher har säkert de flesta av oss en rad olika verktyg som vi använder oss av för att bistå våra klienter i coachingprocessen på bästa sätt.
-Kanske använder du någon variant av livshjulet/balanshjulet?
-Kanske några verktyg är etablerade och kommer direkt från din coachutbildning medan andra kommer från andra branscher/områden och ytterligare några är egenutvecklade?
-Kanske du har verktyg som använder kroppen eller rummet, övningar att fylla i på papper eller något helt annat?
-Kanske har du provat några verktyg praktiskt, medan andra står på tur att testas i skarpt läge?

Ta med dig cirka tre olika verktyg som du redan använder eller som du är nyfiken på att börja använda. Under kvällen kommer vi att dela med oss av våra olika verktyg och lära av varandra. Vi diskuterar tillsammans och i mindre grupper de olika verktygen och hur de kan hjälpa klienten framåt på olika sätt.
I mån av tid diskuterar vi också resurser på nätet där man kan hitta idéer och inspiration.

Vi ser fram emot ett möte med mycket erfarenhetsutbyte för att utveckla oss inom de olika kärnkompetenserna!

Kvällen ger dig 1,5 CC och 1,0 RD

___________________________________________________________________________

Varmt välkommen 7 dec 2017  kl. 17.30- 20.15 Luntmakargatan 52, Stockholm

Vid sen ankomst, använd inte ringklockan.
Vi finns vid entrén 17.30-17.45.
17.30-17.45 Fika och mingel- Vi bjuder på luciafika
17.45-20.15 Föreläsning/ Workshop. OBSERVERA: NY STARTTID FÖR MÖTET

Vi startar kvällen med fika. Vi bjuder på smörgås och frukt. För te och kaffe-medtag 15 kr till automaten. Går även att betala via Swish.

Anmäl dig på icfstockholm@icfsverige.se

Har du anmält dig och får förhinder ber vi dig att meddela oss detta. Ej anmäld avbokning, senast 24 timmar innan, debiteras med 100 kr.

 

 

Om Marie-Louice Wallin

Personlig coaching- Ett möjligheternas möte Personlig coaching- kan beskrivas som en resa för att lära känna dig själv bättre, för att få ut mesta möjliga av dig själv och ditt liv. Personlig coaching handlar om att utforska nya kontinenter på din karta – att hitta dina drivkrafter, dina styrkor, din längtan och din motivation. Syftet med coachingen är att starta konkreta förändringar i ditt liv. på ett inre eller yttre plan. Coaching är ett samarbete där du har alla kunskap om dig och ditt liv. Som din coach bidrag jag bidrag med att lyssna och att ställa frågor som underlättar för dig att skapa nya perspektiv och kraft till att hitta dina egna svar och vägar tillförändring. Coaching ger dig möjlighet till nya perspektiv – att se situationen på ett annat sätt skapar möjlighet för nya beslut och nya handlingar . Alla vägar leder till Rom – det viktiga är att du hittar din väg! – Vill du växa som människa? – Vill du stärka din självkänsla? – Vill du få bättre balans i livet? – Står du inför vägval i livet? – Vill du utveckla dina relationer? – Vill du skapa ny inspiration i livet/ yrkeslivet? – Vill du minska stress och öka välbefinnandet? – Behöver du hjälp för att sätta mål, fokusera på dina mål, nå dina mål? Jag erbjuder professionell coaching till privat personer och företag. Jag driver också en ICF – godkänd coachutbildning