Delar du ICFs Vision, Mission och Kärnvärderingar? Vill tillsammans med andra vara med och bidra till utvecklingen av ICF Sverige och Professionell Coaching i samhället? Ja då är du välkommen att skicka in din intresseanmälan nedan.

Vision
”Coaching är en integrerad del av ett framgångsrikt samhället och varje ICF-medlem representerar den högsta kvaliteten på professionell coaching?Då är du välkommen med din intresseanmälan genom att fylla i nedan formulär.

Mission/Uppdrag
”ICF – International Coaching Federation leder den globala utvecklingen av coaching som profession”

Kärnvärderingar
Vi är engagerade i tillförlitlighet, öppenhet, acceptans och kongruens och anser att alla delar av ICF-gemenskapen är ömsesidigt ansvariga för att upprätthålla följande värden:

Integritet: Vi upprätthåller de högsta standarderna både för coachyrket och vår organisation.
Förträfflighet: Vi sätter och demonstrerar standarder för kompetens för professionell coachingskvalitet, kvalifikation och kompetens.
Samarbete: Vi värdesätter den sociala anslutningen och samhällsbyggnaden som sker genom samarbetspartnerskap och samskapande resultat.
Respekt: Vi är inkluderande och värdesätter mångfalden och rikedomen hos våra globala intressenter. Vi sätter människor först, utan att kompromissa standarder, policies och kvalitet.

Du hittar våra volontärer på sidan OM ICF SVERIGE

 

Intresseanmälan - ICF Sverige Volontär

  • Kyssa i det eller de områden där du känner att du vill och kan bidra med ditt engagemang och din kunskap.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.