Medlemsdagen närmar sig!

Den 7 oktober är det dags för höstens medlemsdag i ICF Sverige. De senaste har varit i Stockholm, nu drar vi västerut och ses istället i Göteborg där vi träffas på Gamla Ullevi. Medlemsdagen kombineras med ett öppet arrangemang.  För dig som vill vara med på allt blir det en härlig heldag i coachningens tecken!

Förmiddagen är vikt för medlemmar enbart. Då kommer vi i styrelsen att presentera vad som hänt sedan den senaste medlemsdagen då vi hade vårt påverkanstorg och vi ser fram emot att möta er igen. Det kommer att ges möjlighet att ge inspel och vi presenterar de olika sätt att engagera sig i ICF som finns att välja på.

Under eftermiddagen och kvällen öppnar vi även upp för allmänheten så att du kan bjuda in kunder, kollegor som inte är medlemmar än och andra som är intresserade av coachning. Vi kallar det coachevenementet, en mix av föreläsningar med fakta och inspiration. Eftermiddagen avslutas med presentation av finalisterna och prisutdelning i ICF Coachee Awards, därefter övergår vi till After Work. Du väljer själv om du vill vara med hela eller delar av dagen.

Mer om programmet och länk för att anmäla dig hittar du i kalendern.
Mer information om ICF Coachee Awards hittar du under aktuellt i menyn och anmälningsblankett om du vill nominera några av dina klienter hittar du här: bidragsinlämning

För dig som vill övernatta har vi kommit överens med Best Western Tidbloms Hotel om ett förmånligt pris. De ger 19% rabatt på hotellrummet om du bokar före den 23 september och vid bokning uppger rabattkod “ICF”.
Rumspriserna varierar med storleken på rummet mellan 995-1195 kr (ord pris inkl moms), vill du komma tidigare kan det vara bra att veta att natten före medlemsdagen är vardagsnatt och rummen är ca 300 kr dyrare/natt.  Antalet rum de håller åt oss är begränsat och först till kvarn gäller. Ring 031-707 50 00 eller maila info@tidbloms.se för din bokning.
Så här tar du dig mellan hotellet och medlemsdagen.

Datum att komma ihåg:
Deadline för hotellerbjudandet 23 september.
Sista anmälningsdag 30 september.
https://simplesignup.se/event/82425-coachevenementet-med-coachee-awards-2016

Varmt välkomna till vad vi ser fram emot som ännu en inspirerande dag tillsammans!

Vänliga hälsningar
Styrelsen