Hej

Det här lär vara sista medlemsbevet där jag skriver de inledande orden från ordförande. Årsmötet närmar sig och som ni sett i möteshandlingarna med kallelsen har jag nu gjort min period som ordförande, nu är det snart dags att lämna den symboliska klubban vidare.  Det har varit tre magiska år och jag är så stolt över vårt chapter och den resa vi gjort, inte bara nu den senaste tiden utan ända sedan jag en gång i tiden gick med i ICF och det då bara fanns den globala organisationen. Det har varit hedrande att vara en kugge i hjulet som för oss vidare och arbetet rullar vidare. På årsmötet kommer vi i styrelsen att berätta mer om den strategiska planen för de kommande åren. Extra roligt är det nu att ICF global valt ut oss som ett av årets tio mest framstående chapter i världen just för vårt arbete med strategi och långsiktighet som chapter.

Jag hoppas vi ses på årsmötet!

  Vänliga hälsningar
Lena

Händer i ICF Sverige

Medlemsdag med årsmöte 25 april.  Vi kommer att träffas i centrala Stockholm men för dig som inte har möjlighet att vara i Stockholm den här dagen finns även i år möjlighet att delta och rösta i den formella årsmötesdelen via Zoom. Tyvärr missar du då större delen av det övriga programmet, Gunther Mårders föredrag kommer att livesändas på vår Facebooksida men övriga samtal och diskussioner behöver du vara på plats för.  Läs mer och anmäl dig här.

GDPR – webinarie genomfördes förra veckan. Du som inte kunde vara med hittar inspelningen och power pointen i resursbanken i inloggat läge på icfsverige.se.  25 maj träder de nya reglerna i kraft så se till att du sett över dina rutiner tills dess.

ICFs globala ordförandeträff GLF har genomförts i Vancouver. ICF Sverige representerades där av vår inkommande ordförande Johan Hederstedt som förutom gott nätverkande och nya lärdomar fick nöjet att ta emot en ICF global Chapter Recognition Award å ICF Sveriges vägnar. Heja oss alla, vi är ett av världens tio bästa chapter i år.

Cyber Chapter har vid sitt nästa möte den 10 april etiska rådet som gäster och samtalet kommer att handla om hur etiska riktlinjer hanteras emellan. Ett tema som kom upp som samtalstråd i vår slutna facebookgrupp och som etiska rådet nu lyfter vidare.

I Stockholmsregionen blir nästa träff den 19 april på temat self-compassionJonas Dahl från handelshögskolan i Stockholm medverkar.

Händer i ICF globalt

Executive Report på 2017 års global consumer awareness study finns för nedladdning på globala webbsiten för dig som vill läsa om konsumenters syn på coaching.

ICF i samarbete med Hogan ,bjuder in till konferens i Budapest 19-20 aprilÄn är det inte försent att boka en sista minuten och åka dit.

Till hösten kommer en ny ICF Advance conference för erfarna coacher. Vill du ha nyheter och uppdateringar inför den anmäler du dig här.

 

Men nu först – boka biljetten, fixa resan och så ses vi i Stockholm den 25 april!

Vänliga hälsningar
Styrelsen