Var med i vår styrelse – Sverige är ett större chapter inom ICF i Världen. Var med och utveckla ICF Sverige!

Som medlem i ICF Sverige är du en del av världens största community av professionellt utbildade coacher som värnar om branschens utveckling och professionella standard. Det världsomfattande nätverket i ICF har mer än 130 lokala avdelningar i mer än 70 länder med ca 33.000 medlemmar över hela världen. Syftet är att säkerställa, förstärka samt utveckla coachyrket.

Till vår Styrelse i ICF Sverige söker vi personer med erfarenhet av web, social mediakommunikation, koordinering och administration.

Kontakta oss så berättar vi mer på valberedning@icfsverige.se

 

Eventgruppen för Stora Coachingdagen 2020 söker koordinator, kommunikatör för sociala medier, samt administratör

Eventgruppen inom ICF arbetar med vårt stora event inom ICF Sverige –
Stora Coaching Dagen som äger rum nästa gång 9:e november 2020.

Arbetet har redan påbörjats. Vi söker flera personer, dig som är en fena på sociala medier, dig som är bra på administration samt även en person som kan fungera som koordinator i kontakter med föreläsare, partners och utställare mm.

Du får gärna ha ett sälj- och/eller marknadsföringsperspektiv, vara service orienterad och proaktiv.

Är du intresserad av att vara med? Hör av dig till; Projektledare Stora Coaching Dagen Anna Blänning; anna@blanning.se eller Styrelseledamot Lena Asplund Sander lena@sander.nu

 

Moderator/projektledare och samordnare till Cyber Chapter

Cyber Chapter – vårt virtuella mötesforum där vi når vi ut till alla medlemmar med ca ett webinar per månad. Vi möts i Cyber Chapter kring olika ämnen och föreläsningar.

Nu behöver vi nya krafter då två personer efter flera år inom Cyber Chapter ska lämna. Gruppen består sedan tidigare av fyra personer. Arbetet sker tillsammans i ett team och för specifika roller söker vi:

Moderator och projektledare: Moderera möten samt planering av möten tillsammans med föreläsare. Kommunikation av möten i ICF:s olika kanaler och på web. Värdefullt om du har erfarenhet av digitala mötesverktyg. Du agerar även som projektledare.

Samordnaren hanterar kommunikation med medlemmar och fångar upp intressanta ämnen och föreläsare.

Vill du vara med? Hör av dig till; Cyber Chapter Ronnie Carlsson ronnie@yourright.se eller Styrelseledamot Lena Asplund Sander lena@sander.nu