ICF Coachpodden

ICF Sveriges podd som ger en röst till professionell coaching och ICF.
Carin Hansdotter Bladh och Johanna Nilsson poddar med ICFs elva kärnkompetenser och etiska riktlinjer som ledstjärnor. Ambitionen är att på olika sätt spegla dessa genom exempel och i samtal, ibland tillsammans med spännande gäster och med input från dig som lyssnar.

Varmt välkomna att lyssna!

Avsnitt 4  Värdet från en driven ordförande Varmt välkommen till avsnitt 4 av ICF Sveriges podd som ger en röst åt professionell coaching och ICF. Idag blir det ännu en premiär! Vår första gäst är nämligen med – ingen mindre än ICF Sveriges ordförande Johan Hederstedt. Han berättar om vem han är, ICF Sveriges ambitioner och stora mål framåt. Och om de värden han ser att ICF Sverige erbjuder sina medlemmar. In English. Varför på engelska? Ja det får ni veta när ni lyssnar på avsnittet… 

 

  Avsnitt 3 Vadå ICF?  Idag bjuder vi in er till ICFs fantastiska värld. Vad är ICF? Och vad gör ICF i Sverige? Vi bjuder också på ett klockrent boktips.

    Avsnitt 2. Idag går vi rakt på sak med livecoaching när Carin coachar Johanna. Vi bjuder också på ett kraftfullt och flexibelt coachverktyg. Ta chansen och häng på om du vill! Hämta papper och penna, det ger mer. Vi tipsar också om en grym bok som är något alldeles extra.

  Avsnitt 1. Välkomna till premiäravsnittet av ICF Sveriges podd – som ger en röst åt professionell coaching och ICF. Vi pratar om vad ICF är och vad ICFs definition av professionell coaching är. Vi berättar också att ICFs kärnkompetenser och etiska riktlinjer kommer vara gnistrande ledstjärnor i poddandet.

 

Vilka ämnen vill du att podden ska ta upp? Mejla dina idéer till oss på podd@icfsverige.se. Carin och Johanna läser och svarar på mejlen.