ICF logo

Vår nya webbplats är nu uppe och igång och vi märker att det fyller på bland profilerna på sökfunktionen. Vi vill dock påminna alla om att du måste aktivt gå in på och uppdatera din profil för att den ska synas.

Du syns i sökresultatet först när du loggat in och uppdaterat din adress i din profil. Välj besöksadress, INTE box-adress. Sidan behöver ett postnummer för att du ska hamna rätt på kartan. Lägg gärna till ett foto, adress till hemsida/hemsidor och en beskrivning.

Alla medlemmar som finns i medlemsregistret ska ha fått ett mail. I och med att mailet kommer automatiserat från hemsidan finns det risk att det hamnat i skräpmappen. Kolla där om du inte fått något.

I mailet ska du ha fått ett nytt användarnamn och lösenord som du använder för att logga in på hemsidan. Det gamla användarnamnet och lösenordet fungerar inte.

Här är texten som ska ha gått ut i mail till alla medlemmar:
Logga in: Gå till www.icfsverige.se I det orangea menyfältet finns länken “Logga in”.
Så uppdaterar du din profil:
Efter att du har loggat in syns menyvalet “Min profil” i det orangea menyfältet, klicka på den. Din profil visas nu. I profilens meny finns knappen “Redigera”, klicka på den och då visas de fält i din profil som du kan uppdatera. Lägg till och ändra informationen i de fält du önskar, spara ändringarna genom att klicka på knappen “Spara ändringar” längst ner under fälten.
Gör dig synlig vid sökning på hemsidan:
För att du ska synas i sökningarna så måste du har definierat din plats i profilen. Detta gör du genom att klicka på “Plats” i profilens meny. Klicka sedan på knappen “Redigera plats” och lägg in den besöksadress som du vill ska synas i din profil. Du kan antingen skriva in den manuellt eller använda funktionen för att sätta din nuvarande plats som besöksadress. Spara adressen genom att klicka på knappen “Spara plats”.

Har du problem med din profil så hör av dig till oss i arbetsgruppen via kontaktformuläret på hemsidan eller som vanligt via info@icfsverige.se.

Vänliga hälsningar
Arbetsgruppen för nya webbplatsen
ICF Sverige