Datum/Tid
Datum - 14 March, 2016
17:00 - 20:30

Plats

Företagarna


Trycket på det svenska välfärdssystem är stort. Kostnaderna för ohälsa skenar. Med den nya förordningen AFS 2015:4 kräver Arbetsmiljöverket att alla företag, organisationer med flera ska ta ett större ansvar.

Den nya förordningen gäller för alla ledare för både anställd och inhyrd personal. Det spelar ingen roll om du är arbetsledare, gruppchef, avdelningschef, VD eller Generaldirektör. Förordningen gäller för alla, och kan inte delegeras, inte ens till personalavdelningen.

Vi erbjuder dig möjligheten att snabbt få inblick i vad som gäller. Vi kommer att visa hur den nya förordningen faktiskt innehåller krav som skapar möjligheter. Som i sin tur ger ett ökat engagemang, ökad hälsa, nöjdare medarbetare som stannar och därmed ett bättre resultat på sista raden.

Rätt använd kommer det att göra din verksamhet ännu mer stabil och framgångsrik, idag och i framtiden. En stabilitet som skapar flexibilitet och möjliggör tillväxt – och vem säger nej till det?

 

OM FÖRELÄSAREN

Anna Sanderoth Vilkas är expertkonsult med organisationsutveckling och tillväxt som specialitet. Erfarenheterna som VD, HR-Direktör och Internationell Change Manager gör att Anna vet vad hon talar om. Anna är inspirerande, tydlig och underhållande i sin roll som föreläsare och Workshopledare. Läs mer på www.annavilkas.com.

Anmäl dig på icfost@icfsverige.se

Har du anmält dig och får förhinder är vi tacksamma att du meddelar oss detta. Ej anmäld avbokning, senast 24 timmar innan, debiteras med 100 kr.

Gäster välkomna: 200 kr, kontant betalning på plats