Tiden går fort och saker blir liggande på att göra listan. Nu är det bara 5 dagar kvar av det gamla medlemsåret i ICF. Du har väl förnyat ditt medlemskap så att du följer med in i det nya året?

Om inte är det nu hög tid att du klickar dig in på ICFs globala sida här och får det gjort. Ju närmare sista mars vi kommer ju tätare blir det med sista minuten-förnyare från hela världen som trängs om utrymmet.

Alla ni som redan har förnyat kan gå direkt till nästa steg: Skicka kopia av ditt kvitto och raden på kontoutdraget som visar hur mycket du betalat (kan skilja några kronor beroende på dollarkursen den dag du betalade) till ekonomi@icfsverige.se  så ser Eva till att du får ett momskvitto på den svenska servicedelen och kan redovisa momsen i din egen bokföring.

Sedan är det fritt fram att fortsätta nyttja förmånerna som medlem. Här är några tips på vad du kan göra:
(obs, eftersom de flesta av länkarna här gäller medlemsförmåner behöver du vara inloggad på ICF Sverige för att de ska fungera)

Anmäla dig till årets medlemsdag den 11 april med mingel och föreläsare. En starkt rabatterad dag för dig som coach. 2 föreläsningar bjuds under dagen, Peter Englén och Anders Troedsson för dig som vill utveckla din förmåga att coacha team och  Lena Gustafsson för dig som är nyfiken på hur vi som coacher kan stödja ledare och team att hantera utmaningarna i det moderna arbetslivet och hur coaching kan vara nyckeln i ett pågående paradigmskifte. Självklart kan du vara med på båda och CCE-ansökan är inne så inom kort kan vi berätta hur många poäng dagen som helhet ger.

Anslut dig till våra slutna grupper på Facebook och Linked In där du kan utbyta tips, diskutera metoder, rådfråga kollegor, fira din certifiering eller bara hänga lite och lyssna på samtalen.

Gå på regionträffar eller delta i månatliga virtuella möten kostnadsfritt. Närmast i Stockholm den 28 mars, via din dator den 3 april, i Malmö den 8 april och i Göteborg även det den 8 april.

Plocka färdiga mallar och broschyrer för din egen marknadsföring.

Få hjälp med frågor kring certifiering och omcertifiering.

Hitta intressant forskning kring coaching att fördjupa dig i och lättlästa artiklar att dela i dina flöden.Forskningsforum arbetar just nu med att knyta kontakter med svenska lärosäten men publicerar samtidigt egna artiklar kring intressanta studier de tittat på.

Framåt hösten sedan kan du gå med i nästa omgång kostnadsfria coachcirklar som startar i september och, följa med på global coachkonferens till Prag i oktober i november är det dags för vår årliga externa konferens Stora coachdagen där du som medlem har rabatt på priset.

Det blir ett fullmatat år i år också.
Välkommen och Gott nytt år!