Ett par dagar in på vårt nya år som medlemmar i ICF vill jag förstås passa på att hälsa er alla ett riktigt gott nytt medlemsår!

1 april skiftade vi över till det nya medlemsåret och nu går vi vidare med nya planer, nya mål och nya ambitioner.

Vårt nyårslöfte från styrelsen är att fortsätta arbeta för att ICF ska ge medlemsnytta för er coacher på de sätt som gynnar er.

Vid årsmötet blir det även i år ett påverkanstorg där vi med stort intresse kommer att lyssna in vad ni tänker kring det som görs och vad ni tycker vore bra nästa steg. Jag hoppas vi ses i Stockholm den 25 april. (du som ännu inte anmält dig kan göra det här http://icfsverige.se/kalender/icf-sverige-nationell-medlemsdag-arsmote-irl/ ) Vi vill gärna ha din anmälan senast 5 april. Det finns stort intresse bland coacher under utbildning att kunna vara med under eftermiddagens föreläsningar men vi vill inte släppa biljetter förrän vi vet att alla medlemmar som önskade en har fått plats.

Skulle du  inte ha möjlighet att vara med på plats kan du delta i den formella delen av årsmötet via zoom, maila då info@icfsverige.se så får du inloggningslänk. Påverkanstroget är svårt att genomföra online men du som deltar via länk får istället frågorna vi diskuterar och kan maila oss din feedback.

Nu går vi med glädje och förväntan in det här nya året tillsammans. Jag ser fram emot att dela det med er fantastiska kollegor!

Vänliga hälsningar
Lena Gustafsson
ordförande ICF Sverige

PS: Skulle du råka vara en av dem som missat att förnya ditt medlemskap (oops, ja vi vet att det händer, dagarna går så fort) så funkar det än ett tag fint att  klicka på den orange förnyelseknappen på coachfederation.org och förnya på det enkla sättet. Så småningom rensas listorna och då får du starta upp ett nytt medlemskap så dra inte på det, det blir bara extra arbete.